schoenen accessoires winkel goes

gabor accessoires kopen

peter kaiser accessoires kopen

floris van bommel accessoires kopen

magnanni accessoires kopen

Accessoires

Schoenen en accessoires: een perfecte combinatie. Stel je hebt het perfecte paar dames- of herenschoenen weten te vinden in onze schoenenwinkel in Goes, dan wil je daar uiteraard een bijpassend accessoire bij. Want wat is een outfit zonder bijbehorend accessoire?

Dames en heren riemen

Een bijpassende dames- of herenriem is uiteraard een absolute must om uw outfit compleet te maken. Als u het perfecte paar dames- of herenschoenen gevonden heeft en u wilt uw look een uniek touch geven, dan is dit mogelijk met onze dames- en heren riemen collectie. Kies uit merken als: Gabor, Floris van Bommel, Magnanni, Van Bommel of Peter Kaiser. Wij adviseren u graag welke riem het beste bij uw schoenen en outfit past.

Een ceintuur op maat!

Heeft u de perfecte riem kunnen vinden? Dan maken wij deze uiteraard direct en gratis voor u op maat. Wij bepalen in samenspraak met u wat de ideale riemmaat zou moeten zijn en als de mogelijkheid zich voordoet dan maken wij deze direct kosteloos voor u op maat. Vraag in onze schoenenwinkel in Goes naar de mogelijkheden.


Openingstijden

Ma: 13.00 tot 17.30 uur

wij zijn alleen op maandag open in de zomerweken

Di: 09.30 tot 17.30 uur

Wo: 09.30 tot 17.30 uur

Do: 09.30 tot 21.00 uur

Vr: 09.30 tot 17.30 uur

Za: 09.30 tot 17.30 uur

Zo: 13.00 tot 17.00 uur

wij zijn alleen op zondag open op een koopzondag

Contact

Papegaaistraat 8

4461 AD Goes


Facebook

Twitter