Bent u op zoek naar schoenen in kleine en grote maten? Van de Reepe schoenmode heeft zowel schoenen met kleine maten als schoenen met grote maten voor vrouwen en heren.

Help? Schoenen in kleine en grote maten gezocht!

Ken je dat? Je bent aan het shoppen voor nieuwe schoenen en je hebt na een middag zoeken eindelijk het perfecte paar schoenen gevonden. Je hoopt dat ze die Italiaanse schoenen of pumps ook in kleine en grote maten hebben. Je vraagt aan de medewerker(ster) van de schoenenwinkel of ze jou maat nog hebben, maar helaas het blijkt dat het paar schoenen niet in uw maat beschikbaar is.

Bij Van de Reepe schoenmode weet u altijd gelijk of uw pumps, veterschoenen of laarzen ook in kleine of grote maten beschikbaar zijn. In onze webshop kunt u eenvoudig filteren op schoenen in grote en kleine maten.

>Bekijk de collectie damesschoenen in grote en kleine maten

>Bekijk de collectie herenschoenen in grote en kleine maten

Schoenenwinkel kleine en grote maten

Van de Reepe schoenmode is de schoenenwinkel voor grote en kleine maten in Goes - Zeeland. Bij ons heeft u keuze uit meer dan 40 top schoenenmerken. Vrijwel al onze dames- en herenschoenen zijn verkrijgbaar in kleine en grote maten.

>Bezoek onze schoenenwinkel in Goes - Zeeland

Schoenen kleine en grote maten online kopen

In onze webshop kunt u eenvoudig filteren op schoenmaat. Hierdoor weet u altijd direct welke pumps, veterschoenen, enkellaarsjes, enkelboots en laarzen wij in grote en kleine maten aanbieden.

Schoenen en merken met kleine en grote maten

Het aanbod aan schoenen in grote en kleine maten varieert van comfort schoenenmerken als Semler, Think, Mephisto en Wolky tot chique merken als Floris van Bommel, Greve en Van Lier.

U kunt bij ons terecht voor damesschoenen in grote maten tot maat 42 / 43. Het merkenaanbod voor vrouwen in grote maten bestaat o.a. uit: Semler, Mephisto, Think en Wolky.

>Bekijk de damesschoenen collectie in grote en kleine maten

Bent u op zoek bent naar nette herenschoenen in kleine maten? De collectie herenschoenen in kleine maten start bij maat 39. Wij hebben schoenen in grote maten voor heren tot maat 47 / 48.

>Bekijk de herenschoenen collectie in grote en kleine maten


Openingstijden

 

Ma: 13.00 tot 17.30 uur

wij zijn alleen op maandag open in de zomerweken

Di: 09.30 tot 17.30 uur

Wo: 09.30 tot 17.30 uur

Do: 09.30 tot 20.00 uur

Vr: 09.30 tot 17.30 uur

Za: 09.30 tot 17.30 uur

Zo: 13.00 tot 17.00 uur

wij zijn alleen op zondag open op een koopzondag

Contact

Papegaaistraat 8

4461 AD Goes


   Facebook

    Instagram

 

       Contact

                    Schoenenwinkel