Merkschoenen en laarzen Zeeland - Van de Reepe schoenmode

Schoenen, Zeeland en Van de Reepe schoenmode een mooie combinatie! Van de Reepe schoenmode is sinds 1903 de schoenenwinkel in Zeeland voor damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires. Chique schoenen. Comfort schoenen. Alles!

De schoenenwinkel van Zeeland

Van de Reepe schoenmode is in 1903 opgericht door Cornelis van de Reepe. Cornelis van de Reepe was in Zeeland bekend vanwege zijn schoenenwinkel en schoenmakerij. De woorden schoenen en Zeeland waren destijds onlosmakelijk aan hem verbonden.
De schoenenwinkel in Goes bestond destijds uit twee delen: de schoenenwinkel en de schoenmakerij. Van de Reepe stond bekend als een goede schoenmaker in Goes. Hij ontwikkelde zijn eigen lijmsoort waarmee hij niet alleen in Zeeland bekend werd maar ook Internationaal. Zijn eigen gemaakte lijmsoort wordt vandaag de dag wereldwijd verkocht onder het merk Bison Kit. Hij zette hiermee Van de Reepe schoenmode als schoenenwinkel in Zeeland op de kaart en verwierf zelf Internationale bekendheid door het ontwikkelen van zijn eigen kwaliteitslijm die niet alleen geschikt was voor de reparatie van schoenen.

Schoenenwinkel Goes

In onze schoenenwinkel in Goes heeft u de keuze uit meer dan 30 top schoenenmerken voor dames en heren. Ruim 140m2 aan oppervlakte, overzichtelijk ingedeeld in de categorieën damesschoenen en herenschoenen.

"Gewoon Van de Reepe schoenmode", onze schoenen collectie bestaat uit chique en modieuze schoenenmerken als: Peter Kaiser, Gabor, Kennel und Schmenger, United Nude, Lilian, Pepe Castell, Nalini, Floris van Bommel, Greve, Hogl, Joss, Magnanni, Van Bommel, Van Lier.

Maar ook uit casual en comfort schoenenmerken als: Aqa, Ara, Arche, Barracuda, Cressy, Cycleur de Luxe, DL Sport, Elnaturalista, Everybody, Equo, FitFlop, Hassia, Mag, Mephisto, Mjus, Nubikk, Panama Jack, Piedi Nudi, Romika, Semler, Josef seibel, Sioux, Think!, Waldlaufer, Warmbat, Wolky.


Openingstijden

 

Ma: 13.00 tot 17.30 uur

wij zijn alleen op maandag open in de zomerweken

Di: 09.30 tot 17.30 uur

Wo: 09.30 tot 17.30 uur

Do: 09.30 tot 20.00 uur

Vr: 09.30 tot 17.30 uur

Za: 09.30 tot 17.30 uur

Zo: 13.00 tot 17.00 uur

wij zijn alleen op zondag open op een koopzondag

Contact

Papegaaistraat 8

4461 AD Goes


   Facebook

    Instagram

 

       Contact

                    Schoenenwinkel